Ablo Massage in Goes

Ablo Massage: Bedrijfs- en ontspanningsmassages.

Over Ablo Massage

Ablo Massage valt onder de rubriek massage uit Goes.

Welkom op het bedrijfsprofiel van Ablo Massage uit Goes. Ablo Massage biedt u bedrijfsmassage, ergo coaching en ontspanningsmassage aan op locatie of in de praktijk.

Dagelijks bouwt iedereen zowel lichamelijke als geestelijke spanning op. Deze spanning kan op den duur leiden tot klachten. Massage is hiervoor een ideale preventieve methode. Ontspannen is een essentiƫle behoefte om gezond en gelukkig door het leven te kunnen gaan.

Ablo Massage biedt voor bedrijven stoelmassage Dit met het oog op de preventie van werk gerelateerde klachten, het verminderen daarvan en daardoor ook het ziekteverzuim terug te dringen.

Verder bieden wij nog een paar andere vormen van massage zoals onze; Hotstone massage, Kruidenstempelmassage en kindermassage.

Wilt u graag meer weten over Ablo Massage? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. Daar blijft u op de hoogte van alle nieuwe acties en nieuwtjes.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ablo Massage uit de rubriek massage uit Goes is gevestigd aan de Rooseveltlaan 39 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36029671.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Ablo Massage zijn o.a. :