AtelierGalerie ''8er4'' in Goes

AtelierGalerie ''8er4'': Beeldende kunst.

Over AtelierGalerie ''8er4''

AtelierGalerie ''8er4'' valt onder de rubriek galerie in Goes.

De drijvende kracht achter AtelierGalerie ''8er4'' is Frida van Overbeeke-Verschuur. Frida heeft een passie voor beeldende kunst. In haar atelier kunt u terecht voor beelden in keramiek, mortel of brons.

Daarnaast maakt Frida schilderijen in olieverf en werkt zij met glas. Frida maakt vooral figuratieve kunst. Naast beeldend kunstenaar is Frida ook muzikant.

U kunt de kunstwerken die Frida gemaakt heeft op haar website bekijken.

U kunt ook kiezen voor een werk in opdracht. Heeft U wensen en/of idee├źn? Dan kunt u deze met Frida bespreken. Er zal dan naar de mogelijkheden gekeken worden.

Wilt u werk van Frida in het echt bekijken? Dat kunt U doen na een afspraak in haar in haar Atelier/ Galerie "8er 4".

Naast de kunstwerken kunt U op haar website vinden op welke andere sites en in welke boeken U haar werk terug kunt vinden. Daarnaast kunt U daar ook vinden op welke exposities ze haar werk laat zien.

Verder kunt U op haar site ook terecht voor meer informatie, voorbeelden en verdere mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt U dan niet om contact op te nemen.

Voor het meest actuele nieuws kunt U op haar Facebookpagina terecht


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AtelierGalerie ''8er4'' uit de rubriek galerie uit Goes is gevestigd aan de Indira Gandhilaan 4 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-228793.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij AtelierGalerie ''8er4'' zijn o.a. :