Autorijvaardigheid in Goes

Niet zomaar een rijschool!

Over Autorijvaardigheid

Autorijvaardigheid valt onder de rubriek rijschool in Goes.

Wil jij graag je rijbewijs op een verantwoorde en leuke manier halen? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres! Autorijvaardigheid is de rijschool waarbij het niet alleen gaat om het behalen van je rijbewijs maar waar ook minstens zoveel aandacht is voor de weg naar het rijbewijs toe. Het gezicht achter Autorijvaardigheid is Henk Corbijn, hij verzorgt daarnaast ook de rijlessen.

De mogelijkheden;

* Theorie

* Praktijk

* 2toDrive

* Opfriscursus

* Extra aandacht

* Rijles & autisme

Daarnaast is Autorijvaardigheid gespecialiseerd en gecertificeerd in extra begeleiding voor mensen met bijvoorbeeld ADHD, een angststoornis, autisme (en gerelateerde stoornissen), PDD.NOS, diabetes, brug- & tunnelangst en faalangst. Iedere leerling is uniek en hier worden de lessen ook op aangepast.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de website, uiteraard mag je ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autorijvaardigheid uit de rubriek rijschool uit Goes is gevestigd aan de Anjelierstraat 20 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40542435.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijvaardigheid zijn o.a. :