Balletstudio Free in Goes

Balletstudio Free; om even helemaal vrij te zijn.

Over Balletstudio Free

Balletstudio Free valt onder de rubriek dansschool in Goes.

Sinds 1985 bestaat Balletstudio Free. Lia fonteijn en haar dochter Sorber hebben veel liefde voor de dans en willen graag dit aan andere dansliefhebbers meegeven.

Het gevoel van verlost te zijn van alle dagelijkse beslommeringen, gewoon even genieten van dansen en even helemaal vrij zijn. Dat is de reden waarom de naam Free is bedacht voor de dansstudio. Bij ons staat plezier voorop maar wij zorgen er voor dat dat niet ten koste gaat van een goede technische training.

Lia en Vera zijn beide uitgegroeid tot gedreven en creatieve docenten. Ze hebben al vele choreografie├źn geschreven en vele successen behaald in binnen en buitenland. Al velen hebben via de balletstudio de weg gevonden naar beroepsopleidingen. Maar ook veel mensen weten de balletstudio te vinden om even lekker een uurtje in de week te dansen of op een andere manier op muziek te trainen.

Ons uitgebreide programma aanbod kunt u vinden op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Balletstudio Free uit de rubriek dansschool uit Goes is gevestigd aan de Oude Vismarkt 1 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-232281.

Diensten en producten voor dansschool

Trefwoorden die horen bij Balletstudio Free zijn o.a. :