Capello Life Coaching in Middelburg

Capello Life Coaching | De enige die jou kan veranderen ben je zelf!

Over Capello Life Coaching

Capello Life Coaching valt onder de rubriek coaching in Goes.

In de praktijk Capello Life Coaching van Marie-José Capello, biedt zij praktische inzichten met duidelijke handvatten om met de uitdagingen in het leven om te gaan. Dit doet zij vanuit haar passie: mensen laten zien welke kwaliteiten ze in zich hebben. Ieder mens heeft een unieke manier van zijn en gaat daardoor anders met situaties om. Tijdens een consult biedt zij daar inzicht in: voor jezelf én je relaties.

Je wordt gezien als iemand die de wereld hartstikke goed aan kan, alleen van binnen voelt dat voor jou heel anders. In de ogen van je omgeving heb je 'alles', huisje boompje beestje, dus zou je simpelweg gelukkig moeten zijn, maar zo voelt het voor jou niet.

Herken je dit?

- Je wilt 'wat anders met je leven', je wilt de boel anders aanpakken, maar hebt geen idee waar te beginnen.

- Je voelt je eenzaam, ondanks je jarenlange relatie.

- Je hebt het gevoel dat je altijd de kar alleen moet trekken

- Je weet dat je zo niet oud wilt worden

- Je wilt van dat rusteloze gevoel en dat malen in je hoofd af

- Je tuttert maar door terwijl je weet dat het leven veel meer te bieden heeft

Ga met kleine stappen voor jezelf staan. Capello Life Coaching helpt jou doormiddel van een persoonlijk coach traject. Je krijgt 6 sessies van anderhalf uur. Tussentijds kan je 1x per week bellen of mailen. Tijdens dit coach traject krijg je huiswerkopdrachten die jou in beweging houden, zodat je leven er ook daadwerkelijk anders uit gaat zien. Geen actie = een verandering, zo simpel is het.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Capello Life Coaching uit de rubriek coaching uit Goes is gevestigd aan de Klein Vlaanderen 11 in middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12454158.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Capello Life Coaching zijn o.a. :