Claudia's Voetzorg in Goes

Claudia's Voetzorg: Voet verwennerij en behandeling voet klachten.

Over Claudia's Voetzorg

Claudia's Voetzorg valt onder de rubriek pedicure in Goes.

Claudia's Voetzorg heeft eind 2007 haar deuren geopend. Bij Claudia's Voetzorg kunt u voor behandeling van voet klachten terecht. Daarnaast biedt Claudia's Voetzorg ook voet verwennerij in de vorm van foot spa wellness behandeling aan.

U kunt bij Claudia's Voetzorg terecht voor diverse voet behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van de aangeboden behandelingen:

- Sprayparaffine behandeling. - Cosmetische voetbehandeling. - Pedicure behandelingen. - Voetmassages. - Wratbehandeling (Cryotherapie).

Claudia's Voetzorg heeft elke woensdagmiddag een inloopspreekuur van 13:15 tot 14:00 voor een pijnloze behandeling van wratten. De behandeling is met cryopen. Meer informatie over deze behandeling ziet u op de website.

Claudia's Voetzorg is gespecialiseerd in het behandelen van de reumatische en diabetische voet en andere risicovoeten. Ik werk sinds januari 2016 als Medisch Pedicure. Claudia's Voetzorg heeft een samenwerkingsverband met de Ketenzorg, de Podotherapeuten en Huisartsen.

U kunt bij Claudia's Voetzorg ook kiezen voor een cadeaubon. Leuk om iemand bijvoorbeeld een ontspannende voetmassage cadeau te doen.

Heeft u een vraag die u wilt stellen aan Claudia's Voetzorg? Neemt u dan contact op. Bekijkt u de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Claudia's Voetzorg uit de rubriek pedicure uit Goes is gevestigd aan de De Stelle 9 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-711328.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Claudia's Voetzorg zijn o.a. :