De EreBurger in Goes

De EreBurger | Hamburgers | Snacks

Over De EreBurger

De EreBurger valt onder de rubriek restaurant uit Goes.

Welkom bij de Ereburger,

Bent u op zoek naar een culinaire & hippe burgerbar met hamburgers van verschillende vleessoorten van hoogwaardige kwaliteit op een diversiteit van broodjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze zeer populaire rundvleesburgers zijn van de wel bekende Aberdeen Black Angus koe en wegen 200 gram, voor de grote eters onder ons hebben wij de OBESITAS BURGER en deze weegt wel 400 gram, voor de echte waaghalzen hebben wij DE EREBURGER, dit monster is maarliefst 600 gram.

Naast een waslijst aan verschillende runderburger serveren wij ook burgers gemaakt van hertenbiefstuk, kalkoendijengehakt, eendenborstfilet

Ook aan de de vegetarische eters is gedacht, we hebben veel burgers bestaande uit falafelburger of groenteburger of champignonburger, bonenburger, rode biet burger, linzenburger

Buiten onze beroemde burgers serveren wij ook: SATE, SPARERIBS, BIEFSTUK, SCHNITEL, diverse MAALTIJDSALADES, een lijst aan KINDERGERECHTEN, heerlijke VOORGERECHTEN en NAGERECHTEN en voor overdag een keur aan LUNCHGERECHTEN.

Qua drank komt u bij ons niks tekort, voor de echte liefhebbers schenken wij van de tap een heerlijke verse Heinken, Liefmans, Affligem dubbel of een Heineken ice cold en daarbuiten vele bieren vanuit de fles. Wij serveren nagenoeg alles op het gebied van frisdrank, warme dranken, gedistilleerd en hebben een hele mooie lijn t.a.v. Whiskies. Wij hebben trouwens een hele mooie uitgebalanceerde keur aan GIN en TONIC.

U kunt bij ons ook de gerechten bestellen en afhalen. Reserveren is wel gewenst maar niet noodzakelijk.

Wilt u een feest of iets degelijks geven dan kunt u de gehele zaak afhuren/reserveren en wij staan open voor alle suggesties. Op vrijdag- en zaterdagavond draaien wij alleen Rock en Klassiekers uit de speakers.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De EreBurger uit de rubriek restaurant uit Goes is gevestigd aan de Grote Markt 22 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-348960.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij De EreBurger zijn o.a. :