De Smidt Coaching in Goes

Coaching waardoor jij het plezier in je werk weer terug vindt

Over De Smidt Coaching

De Smidt Coaching valt onder de rubriek coaching in Goes.

Hé jij! Jouw leven zit vol met lieve vriendinnen en een fijne relatie en familie. Je sport, bezoekt musea en de vakanties in Europa zijn fantastisch. Bijna ieder land heb je al bezocht. Maar er is een deel wat niet zo lekker loopt als je zou willen. Je werk. Vroeger ging je iedere dag met energie en plezier naar je werk, maar dat is weg. Je realiteit is dat je na iedere werkdag uitgeblust op de bank belandt en dat terwijl je je kantoorbaan in de zorg toch leuk vindt! Je weet dat het met je baan te maken heeft, deze vermoeidheid. Je doet er alles aan om weer met plezier naar je werk te gaan. Je werkt harder, doet meer en zegt minder snel nee. Maar het werkt niet. Je wil weer lol in je werk krijgen, maar wel zonder dat je van baan wisselt.

Ik ben Annet de Smidt, coach, met meer dan 20 jaar ervaring in de zorg. Ik help jou om weer meer plezier naar je werk te gaan. Als je met meer plezier aan het werk bent, heb je ’s avonds nog zin en energie om gezellig met je vriendinnen uit te gaan. Je werk zit je privé leven niet meer in de weg en andersom. Alles loopt soepel. Je hebt rust in je hoofd en lijf.

Neem contact op! Dan gaan we samen aan de slag zodat jij weer met blij bent met je baan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Smidt Coaching uit de rubriek coaching uit Goes is gevestigd aan de Stationsplein 9-11 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55177815.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Smidt Coaching zijn o.a. :