Elements Beautycentre in Goes

Elements Beautycentre: We care about you.

Over Elements Beautycentre

Elements Beautycentre valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Goes.

Elements Beautycentre biedt u een compleet scale aan schoonheidsbehandelingen aan. Daarnaast worden er ook diverse wellness en spa behandelingen aangeboden. U bent bij Elements Beautycentre in goede handen. Hieronder ziet u een overzicht van de behandelingen:

Behandelingen:

Elements Beautycentre biedt diverse behandelingen aan. Het gaat om de volgende behandelingen: Schoonheidsbehandelingen, anti aging behandeling, huidverbeterende behandelingen, botox en fillers en afslankbehandelingen.

Permanente make-up:

Wilt u er ook op elk moment van de dag stralend uitzien? Dan kunt u kiezen voor permanente make-up. Heerlijk 's ochtends niet meer zo lang voor de spiegel hoeven te staan want u bent al opgemaakt. Bij deze techniek zal er een flinterdunne naald pigment aanbrengen vak onder de opperhuid. Voor de wenkbrauwen heeft Elements Beautycentre ook een hairstroke techniek. Dit is een natuurlijke manier om de wenkbrauw meer volume te kunnen geven.

Naast behandelingen kunt u bij Elements Beautycentre ook terecht voor producten. Elements Beautycentre biedt uitsluitend de beste merken aan. Deze merken gebruiken ingrediƫnten die aan alle keurmerken voldoen. Voorbeelden van een aantal topmerken: Environ, Anastasia Beverly Hills, Jane Iredale, Neoderma, Phytomer, Ecuri, Super lash van Ecuri, Marc Inbane en nog veel meer.

Elements Beautycentre biedt ook diverse events aan. Op de website kunt u de data hiervoor terug vinden. Om de prijs redelijk te kunnen houden, heeft Elements Beautycentre speciale dagen voor specialistische behandelingen.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag? Neemt u dan persoonlijk contact op met Elements Beautycentre.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elements Beautycentre uit de rubriek schoonheidssalon uit Goes is gevestigd aan de Papegaaistraat 13 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-226342.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Elements Beautycentre zijn o.a. :