Haarstudio Goes-Zuid in Goes

Haarstudio Goes-Zuid: Dé kapsalon in Goed - Zuid.

Over Haarstudio Goes-Zuid

Haarstudio Goes-Zuid valt onder de rubriek kapper uit Goes.

De drijvende kracht achter Haarstudio Goes-Zuid is Davina Kloet. Davina heeft ruime ervaring als kapster en volgt regelmatig diverse cursussen en bijscholingslessen om zo up to date te blijven van de nieuwste trends. Davina staat graag voor u klaar om u er weer stralend uit te laten zien.

Haarstudio Goes-Zuid heeft regelmatig leuke dag acties. Ook kunt u middels een stempelkaart 10% korting krijgen op een behandeling naar keuze.

Tevens kunt u bij Haarstudio Goes-Zuid terecht voor heerlijke parfums. Haarstudio Goes-Zuid heeft een eigen parfumlijn welke van hoge kwaliteit zijn. De parfumlijn van Haarstudio Goes-Zuid zijn 6 tot 8 uur te ruiken en zeer betaalbaar. Ook kunt u, wanneer uw flesje leeg is, deze opnieuw laten vullen en krijgt u €1,- korting op de parfum.

Haarstudio Goes-Zuid is elke dag geopend, afgezien van de maandag. Komt u gezellig langs in de mooie salon of neem een kijkje op de website. Hier vindt u alle informatie en de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haarstudio Goes-Zuid uit de rubriek kapper uit Goes is gevestigd aan de Notestraat 37 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-269111.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Haarstudio Goes-Zuid zijn o.a. :