Het Lichtvlindertje in Middelburg

Praktijk voor spirituele en energetische coaching voor mens én dier.

Over Het Lichtvlindertje

Het Lichtvlindertje valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Goes.

Loop je met spirituele vragen? Ben je op zoek naar meer verdieping in je leven? Ik kan je dan zeker verder helpen d.m.v. magnetiseren, energy healing, readings, kaartlegging, coaching, healing voor dieren en/of huiszuivering.

Ik ben Melany Clement en al mijn hele leven ben ik gevoelig voor dingen die het blote oog niet ziet. Ik spreek en zie al vanaf mijn jeugd overleden personen. Regelmatig bezocht ik met mijn moeder een heel bijzondere vrouw El Lenssen. Zij heeft mij geleerd over het hoog gevoelig zijn. Bij haar voelde ik mij thuis. Pas in de pubertijd realiseerde ik het mij dat niet iedereen deze gave heeft. Ik kreeg dus ook niet altijd fraaie reacties. Mensen vonden het vreemd, dus heeft het in de periode iets langer geduurd voordat ik mij weer volledig open kon stellen. Ik zat vast en voelde dat ik spirituele hulp nodig had. Na wat research kwam ik uit bij Yvonne Bom. Zij heeft me geweldig begeleid in mijn spirituele groei. Ze gaf handen en voeten aan mijn gave.

In december 2019 begon ik met werken in de uitvaartbranche en kon ik het eigenlijk niet meer tegen houden. Tijdens een verzorging of een rouwbezoek kreeg ik zo veel informatie over de overledene of juist over de familiebanden dat ik er wel wat mee moest doen.

Na een van de geweldige trainingen van Yvonne ging mijn ontwikkeling zo snel dat ik er klaar voor ben om mijn talenten met andere te delen. Zo ontstond Het Lichtvlindertje, praktijk voor spirituele & energetische coaching.

Naast individuele coaching en sessies kun je bij mij ook naar de vrouwencirkel komen. Maak hier kennis met je Ki kracht. Verbinding met jezelf, anderen en de oermoeder. Samen met andere vrouwen. Zie voor actuele data mijn website.

En als laatst bied ik Regressietherapie aan. Een tijdreis in jezelf, terug naar vroegere herinneringen. Bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven of vorige levens hebben je gevormd. Daaruit zijn patronen ontstaan, positief of negatief.

Zit je met vragen als 'waarom reageer ik zo in een bepaalde situatie? " of 'Waar komt mijn angst vandaan?" Dan kan regressietherapie je hierbij helpen. Vertrouwen is hierbij essentieel. Neem contact met me op voor meer informatie of het boeken van een sessie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Lichtvlindertje uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Goes is gevestigd aan de Willem Arondeusstraat 82 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27093901.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Het Lichtvlindertje zijn o.a. :