Hondenschool Goes in Goes

Hondenschool Goes uit Goes heeft geen profiel.

Wat doet Hondenschool Goes in Goes

Hondenschool Goes is een dierverzorger uit Goes. Men is gevestigd aan de Gebroeders Spykerstraat 4. Het telefoonnummer van Hondenschool Goes in Goes is 06-46235284.

Is Hondenschool Goes in Goes uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Goesonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hondenschool Goes in Goes valt onder de rubriek dierverzorger. Een dierverzorger uit Goes levert onder andere :

Hondenschool Goes is al bijna 10 jaar een begrip in Zeeland. Hondenschool Goes geeft trainingen indoor en outdoor, en werken altijd in kleine groepen, zodat jij samen met jouw hond de maximale aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om privé lessen te gaan volgen. Vele honderden cursisten volgen inmiddels hun cursussen, trainingen, workshops en lezingen. Zij werken uitsluitend met belonen van gewenst gedrag, waardoor jou hond razendsnel leert. Hondenschool Goes heeft een groot team van enthousiaste SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen) erkende instructeurs die klaar staan voor jou en je hond. Cursisten van Hondenschool Goes krijgen exclusief toegang tot online oefeningen van puppycursus en basiscursus. Met behulp van instructiefilmpjes en een formulier kun je de leerstof blijven oefenen en je gehaalde doelen bijhouden. Komende maanden bouwen Hondenschool Goes een e-learning database op, de cursisten ontvangen na inschrijving een wachtwoord voor toegang tot de online oefeningen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review