Hondenschool Goes in Goes

Hondenschool Goes | Een groot en enthousiast team van SPPD erkende instructeurs die klaar staan voor jou en je hond!

Over Hondenschool Goes

Hondenschool Goes valt onder de rubriek dierverzorger in Goes.

Hondenschool Goes is al bijna 10 jaar een begrip in Zeeland. Hondenschool Goes geeft trainingen indoor en outdoor, en werken altijd in kleine groepen, zodat jij samen met jouw hond de maximale aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om privé lessen te gaan volgen. Vele honderden cursisten volgen inmiddels hun cursussen, trainingen, workshops en lezingen. Zij werken uitsluitend met belonen van gewenst gedrag, waardoor jou hond razendsnel leert. Hondenschool Goes heeft een groot team van enthousiaste SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen) erkende instructeurs die klaar staan voor jou en je hond. Cursisten van Hondenschool Goes krijgen exclusief toegang tot online oefeningen van puppycursus en basiscursus. Met behulp van instructiefilmpjes en een formulier kun je de leerstof blijven oefenen en je gehaalde doelen bijhouden. Komende maanden bouwen Hondenschool Goes een e-learning database op, de cursisten ontvangen na inschrijving een wachtwoord voor toegang tot de online oefeningen.

Hondenschool Goes biedt verschillende cursussen aan zoals:

- Puppycursus

- Basiscursus

- Speurdag

- Detectie beginners

- Detectie op locatie

- Aandacht en beheersing

- Kom hier!

- Hoopers

- Privé les

- Gedragsspreekuur

- Online puppycursus

Ook is er bij Hondenschool Goes verschillende producten te koop. Variërend van lamsworst voor de hond, speeltjes, riemen, heuptassen, U leads en lange lijnen. De winkel is geopend tijdens de lessen. Wil je buiten de lessen om producten kopen? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u zeker weet dat er iemand is die jou kan helpen. via de webshop kan je eventueel alvast bestellen en afrekenen, Hondenschool Goes sturen dan een mailtje als de bestelling klaar ligt voor je.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenschool Goes uit de rubriek dierverzorger uit Goes is gevestigd aan de Gebroeders Spykerstraat 4 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46235284.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenschool Goes zijn o.a. :