Huidsalon Goes in Goes

LUUX | Stap voor stap naar een jongere huid en een strakker lichaam.

Over Huidsalon Goes

Huidsalon Goes valt onder de rubriek schoonheidssalon in Goes.

Bij LUUX in Goes bent u aan het juiste adres voor beauty behandelingen zoals huidverbetering, biologisch huidverjonging en lichaams contour verbetering door middel van meerdere methodes. LUUX biedt een totaalconcept voor de hedendaagse vrouw en man. Gratis advies, mogelijkheden en eventueel een proefbehandeling kunt u direct boeken via de website.

Bij LUUX gaan zij exclusief voor biologische huidverjonging met het Nederlandse merk Pascaud. Naast behandelingen voor huidverjonging, huidverbetering en relaxerende verzorging voor het gelaat, kan je bij LUUX ook behandelingen voor lichaams- contour verbetering en vetbevriezing ondergaan.

Met Pascaud leveren zij een natuurlijk resultaat bij bijvoorbeeld:

- Minder rimpels

- Huidverslapping

- Vermoeid uiterlijk

- Expressielijntjes

- Couperose

- Steelwratjes

Voor vetbevriezing werkt LUUX met Body Wizard. Eerst volgt er een kennismaking en nemen zij graag uw huidconditie onder de loep, LUUX luistert heel goed naar uw wensen en kijken naar hoe zij die wens het beste kunnen vervullen.

Bij LUUX helpen zij jou ook met het verbeteren van lichaamscontouren door middel van cryolipolyse en de Pascaud Contour. Cryolipolyse behandeling word het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam word afgevoerd. Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een behandeling boeken verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Huidsalon Goes uit de rubriek schoonheidssalon uit Goes is gevestigd aan de Zonnebloemstraat 50 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12974081.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Huidsalon Goes zijn o.a. :