Imha in Goes

Uw partner in automatisering, al meer dan 35 jaar lang...

Over Imha

Imha valt onder de rubriek reparatie service in Goes.

Is uw computer toe aan een onderhoudsbeurt of heeft u een ander probleem met uw computer of tablet? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Imha Computers is al jaren een begrip in Goes en omgeving, door onze jarenlange ervaring en onze deskundige medewerkers kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit bieden.

Wanneer u uw computer langs brengt zullen we eerst gaan kijken wat het probleem is, vanuit daar zullen we een indicatie maken van de werkzaamheden en de kosten. Als wij uw toestemming hebben om deze reparatie of onderhoudsbeurt te mogen uitvoeren zullen wij aan de slag gaan.

Naast de reparatieservice kunt u bij ons ook (gebruikte) laptops of accessoires bestellen, neem gerust een kijkje op de website voor een compleet overzicht van ons aanbod!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Imha uit de rubriek reparatie service uit Goes is gevestigd aan de Kreukelmarkt 7 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-231025.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Imha zijn o.a. :