in4FOOD in Heinkenszand

Fit en gezond door goede voeding en slaap!

Over in4FOOD

in4FOOD valt onder de rubriek coaching in Goes.

Je fitter voelen en er beter uitzien, wie wil dat nu niet? Ik help u graag stap voor stap naar een betere conditie en een gezond(er) gewicht en leefstijl. De begeleiding kan zowel individueel als in groepsverband, net waar u zich prettiger bij voelt.

Naast de persoonlijke begeleiding ben ik ook zeer actief op basisscholen waar ik kinderen gezonder leer koken en al hun zintuigen laat gebruiken. Daarnaast geef ik regelmatig het 'Snap je hap' spel en het 'Gezonde Dobbelspel' in de klassen. Dit zijn interactieve spellen waarbij kinderen meer leren over het belang van goede voeding en bewegen.

Bent u op zoek naar een workshop of lezing voor personeel of vereniging? Alle workshops worden op maat gemaakt, maar om u een idee te geven:

* Kookworkshops * Boost your health * Koolhydraatarm eten * Koken zonder pakjes en zakjes * Etiketten lezen * Beter slapen * Hoe maak je een maaltijd gezonder Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

in4FOOD uit de rubriek coaching uit Goes is gevestigd aan de Fluitekruidstraat 18 in Heinkenszand. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40623355.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij in4FOOD zijn o.a. :

Nieuws van in4FOOD in Heinkenszand

Kookworkshop 'Low Carb Cooking'

Kookworkshop 'Low Carb Cooking'

Wil je graag KH-arm gaan koken? Maar wil je ook dat de rest van je gezin lekker mee-eet?

Kookworkshop 'Borrelplank'

Kookworkshop 'Borrelplank'

Feestelijke hapjes en drankjes voor de feestdagen met een gezond tintje