Ontruimd & Opgeleverd in Terneuzen

Ontruimd & Opgeleverd | Opgeruimd staat netjes!

Over Ontruimd & Opgeleverd

Ontruimd & Opgeleverd valt onder de rubriek verhuizen in Goes.

Ontruimd & Opgeleverd ontzorgt u bij het ontruimen en verhuur- of verkoopklaar opleveren van uw woning of bedrijfspand. Ontruimd & Opgeleverd is gespecialiseerd in het ontruimen van zorgkamers.

Een ontruiming van een woning is een tijdrovende klus in een vaak emotionele tijd. Ontruimd & Opgeleverd komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ontruimd & Opgeleverd biedt u persoonlijke betrokken service voor alles omtrent een ontruiming. De vakkundige team van Ontruimd & Opgeleverd ontruimt zorgzaam, meedenkend en professioneel.

Ontruimd & Opgeleverd leveren uw woning of bedrijfspand volledig bezemschoon op en zorgen ervoor dat uw spullen een tweede kans krijgen door te doneren aan goede doelen of aan kringloopwinkels. Het is ook mogelijk om inboedel van u over te nemen tegen vergoeding. Ontruimd & Opgeleverd recyclen alle afvalstromen op een duurzame wijze. De lege woning of bedrijfspand leveren zij vervolgens keuring netjes verhuur- of verkoopklaar op.

De diensten van Ontruimd & Opgeleverd zijn onder andere:

- Woningontruiming (Na overlijden, seniorenwoning, zorgkamer, herstel/opleveringswerkzaamheden)

- Bedrijfsontruiming (Bedrijfssruimte/bedrijfspand, na sluiting of faillissement, herstel/opleveringswerkzaamheden)

- Spoedontruiming (Woning, zorgkamer of bedrijfspand, herstel/opleveringswerkzaamheden)

- Speciale ontruiming (Van extreme verzamelingen, vervuilde woning, wietplantage, herstel/opleveringswerkzaamheden)

- Inboedel (Opslag inboedel, opkopen inboedel, milieuvriendelijk afvoeren, opruimcoach/helpen met opruimen, herstel/opleveringswerkzaamheden)

- Kleine verhuizingen; Hebt u een kleine verhuizing in het verschiet en zoekt u een bedrijf dat die verhuizing professioneel en voordelig voor u kan uitvoeren? bij ons bent u aan het goede adres. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een verhuizing naar een aanleunwoning of kamer in een verzorgingstehuis, of een verhuizing van een archief.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ontruimd & Opgeleverd uit de rubriek verhuizen uit Goes is gevestigd aan de Leeuwenlaan 25 in Terneuzen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13327709.

Diensten en producten voor verhuizen

Trefwoorden die horen bij Ontruimd & Opgeleverd zijn o.a. :