Recovery Cabin in Goes

De Recovery Cabin is gericht op het herstellen van de symmetrie tussen lichaam en geest

Over Recovery Cabin

Recovery Cabin valt onder de rubriek coaching in Goes.

De Recovery Cabin is een nieuw innovatief concept welke ontwikkeld is in Nederland en is gericht op het herstellen van lichaam en geest. In zowel Nederland als België wordt er door - onder andere - coaches mee gewerkt.

Bij volwassen zijn de resultaten na 5 sessies zeer positief. Zowel op mentaal, lichamelijk en emotioneel niveau zien we enorme veranderingen. Uit onderzoek blijkt dat 91,2 % een verbetering in hun slaappatroon (diepere slaap) ervaart.

De Recovery Cabin is ontwikkeld vanuit één van de basisprincipes van de natuur: “homeotherm”, oftewel warmbloedigheid. Onder een homeotherm organisme verstaan we de mens, die steeds een lichaamskerntemperatuur van 37°C behoudt. Wij functioneren in alle opzichten het beste bij een optimale kerntemperatuur. Als er sprake is van een tijdelijke of constante afwijking, dan dreigt functieverlies en/of blijvende beschadiging op fysiek of mentaal gebied. Ons lichaam stimuleert continu diverse processen om het warmer of juist koeler te krijgen. Deze processen worden geactiveerd door impulsen die ontstaan vanuit de homeothermie en optreden bij een afwijkende kerntemperatuur.

Wat kan de Recovery Cabin voor jou als persoon of voor cliënten in jouw praktijk betekenen? * Heb je een energieboost nodig? * Verhoging van jouw conditie? * Wil je ouderdomsverschijnselen vertragen? * Herstel nodig na een lichamelijke of mentale inspanning? * Of gewoon minder stress en meer ontspanning op welk gebied dan ook?

Heb je last van concentratiestoornissen, slapeloosheid, temperatuurschommelingen, hormonale veranderingen? Te veel vocht in je lijf? Snel benauwd, ook zonder zware inspanning? Onrustige huid? Veel overdenken en piekeren?

Op basis van ervaringen in de afgelopen jaren hebben we 7 programma’s van ieder vijf sessies ontwikkeld. Programma's: - Detox - Wellness & beauty - Succes & Focus - Kinderen tot 12 jaar - Immuunsysteem & energie - Sport & Fit - Preventief & Nazorg

Hoe werkt een programma van Recovery Cabin? 1. Kies een programma of een losse sessie. 2. Kies de gewenste locatie en reserveer en boek online uw afspraak. 3. Uw ontvangt een bevestiging en een verzoek tot betaling 4. Na een succesvolle betaling ontvangt u een anamneseformulier welke voor de eerste afspraak geretourneerd dient te zijn.

De Recovery Cabin is een aanvulling op een ontspannen leven voor veel mensen, om het aantrekkelijk te maken voor deze groep hebben wij een zogenaamd “12 maanden abonnement”. Je betaalt 10 sessies en krijgt er 12!

Neem contact op voor meer informatie, voor reviews en de tarieven, klik hier rechts door naar de website. Kijk via onze website waar de dichtstbijzijnde locatie is waar je terecht kunt.

De Recovery Cabin is de perfecte aanvulling op het gebied van coaching, de integratie en interactie tussen lichaam en geest volgt op een natuurlijke wijze. De strijd, tegenwerking of discussie hoeven niet meer plaats te vinden. De Recovery Cabin zorgt voor de benodigde harmonie waardoor er een bredere visie ontstaat om het innerlijke conflict los te laten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Recovery Cabin uit de rubriek coaching uit Goes is gevestigd aan de 's-Gravenpolderseweg 124 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33718959.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Recovery Cabin zijn o.a. :