Restaurant de Goese kade in Goes

Restaurant de Goese kade: Gelegen aan de jachthaven in het stadscentrum van Goes.

Over Restaurant de Goese kade

Restaurant de Goese kade valt onder de rubriek restaurant uit Goes.

U wilt graag lekker eten aan de haven van Goes? Lekker genieten van wat eten of een drankje en ondertussen naar de aankomende en vertrekkende boten te kijken? Dat kan bij Restaurant de Goese kade!

De gezichten achter Restaurant de Goese kade zijn Bart en Marit. Beiden heten zij u welkom om een heerlijke drankje te komen drinken of lekker te eten in hun restaurant. Het restaurant is gevestigd op steenworp afstand van de markt en om de hoek van parkeerterrein de Beestenmarkt. Het moderne restaurant heeft ook een terras. Zo kunt u met warm weer lekker buiten genieten.

Restaurant de Goese kade verrast u graag met heerlijke vis en schaal-schelpdieren die de Zeeuwse wateren te bieden hebben. Natuurlijk kan de vleesliefhebber en de vegetariƫr ook bij Restaurant de Goese kade terecht.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website van Restaurant de Goese kade eens bekijken. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant de Goese kade uit de rubriek restaurant uit Goes is gevestigd aan de Bierkade 3a in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-219974.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant de Goese kade zijn o.a. :