SD-Paint in Hansweert

Hèt schildersbedrijf waar het vakwerk van afspat!

Over SD-Paint

SD-Paint valt onder de rubriek schilder in Goes.

Welkom bij SD-Paint,

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk, zowel binnen- als buiten. Voor zowel de particuliere- als de zakelijke .Wij behandelen zo behoren onderhoudscontracten, houtrot herstellen, kozijnen vervangen, glas zetten en aanvullende reparaties tot ons totaalpakket zoals uw huis, bedrijfspand, winkel, school, VvE -project

Even voorstellen Ik ben Stefan Dekker gediplomeerd allround kwaliteit schilder. In heb veel ervaring opgebouwd in het schilderwerk en oog voor een perfecte afwerking.Wij zijn VCA gecertificeerd en aangesloten bij OnderhoudNL,merknaam van de koninklijke FOSAG. OnderhoudNL is de vereniging in het totaal gebouwen onderhoud in Nederland.

Wij schilderen niet allen uw kozijnen, als we zien dat het hout is beschadigd dan zullen wij een een voorstel doen om het te herstellen of te vervangen ook doen we aan behangen en glaswerk.

Onze werkzaamheden: -schilderwerk -Houtrot herstellen en kozijnen vervangen -Glaszetten en andere bijkomende werkzaamheden -Winterschildwerk

Ook hebben wij een Onderhoudsabonnement dat houd in dat u een abonnement bij ons afsluit wand een Het is belangrijk om uw pand regelmatig te schilderen. Daarom kunt u met een maandelijks bedrag een onderhoudsabonnement te nemen Wij zorgen dan voor regelmatig onderhoud en hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw pand wel representatief is.

Voor meer Informatie kunt u onze website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SD-Paint uit de rubriek schilder uit Goes is gevestigd aan de Kanaalstraat 15 in Hansweert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19868563.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij SD-Paint zijn o.a. :