Tattoo-studio Cajac in Goes

Tattoo-studio Cajac: Tattoo & Piercings.

Over Tattoo-studio Cajac

Tattoo-studio Cajac valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Goes.

Het gezicht achter Tattoo-studio Cajac is Jacco van Nieuwenhuizen. Jacco heeft zijn tattooshop geopend in 1997.

U kunt bij Tattoo-studio Cajac terecht voor diverse diensten. Het gaat om de volgende diensten: Piercing zetten, tattoo zetten, tattoo laseren en permanente make-up behandelingen. U geeft uw wensen en idee├źn aan en Tattoo-studio Cajac zal daarmee aan de slag gaan. Vanaf 16 jaar kunt u hier terecht. Bij Tattoo-studio Cajac werken vertrouwde medewerkers die gespecialiseerd zijn in covers.

De artiesten die bij Tattoo-studio Cajac werken zijn Jacco, Perry en Sabine. Jacco is gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten tatoeages, tattoo laseren en het zetten van piercings. Ook Perry kan bovenstaande diensten verzorgen. Sabine kan naast het zetten van tatoeages ook permanente make-up verzorgen.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u voor voorbeelden en meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tattoo-studio Cajac uit de rubriek schoonheidssalon uit Goes is gevestigd aan de Wijngaardstraat 47 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-252145.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Tattoo-studio Cajac zijn o.a. :