Uitvaartverzorging De Bevelanden in Goes

Uitvaartverzorging De Bevelanden: Johan Hoekman.

Over Uitvaartverzorging De Bevelanden

Uitvaartverzorging De Bevelanden valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Goes.

Welkom bij Uitvaartverzorging De Bevelanden!

Bij Uitvaartverzorging De Bevelanden kunt u terecht voor:

- Een respectvolle laatste verzorging van de overledene. - Kennisgeving van overlijden door middel van rouwkaarten. - Plaatsing van een rouwadvertentie in regionale en/of landelijke dagbladen. - Verzorging van de uitvaartkist. - Opbaring in één van onze rouwcentra, thuis of op een andere locatie. - Verzorging van bloemen door een vakbekwame bloemist. - Er is een ruime keuze uit een veelzijdige collectie herinneringssieraden. - Complete verzorging van de uitvaartplechtigheid. - Vakkundige, kosteloze nazorg door onze uitvaartverzorg(st)ers. - Het doen van een aangifte van overlijden bij de burgerlijke stand, met de overlijdensverklaring van de arts.

Verzekeringen van de overledene kunnen uitsluitend schriftelijk worden beëindigd. Stuur een brief aan de verzekeringsmaatschappij, met daarbij ingesloten een kopie van de akte van overlijden, en geef aan dat u de verzekering per direct wenst te beëindigen. Veel (maar niet alle) verzekeringsmaatschappijen zijn hiertoe bereid.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartverzorging De Bevelanden uit de rubriek uitvaartverzorging uit Goes is gevestigd aan de Geldeloozepad 20 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0113-311444.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartverzorging De Bevelanden zijn o.a. :