Yoga Lotuzz in Goes

Yoga Lotuzz, yoga lessen voor positieve energie en ontspanning

Over Yoga Lotuzz

Yoga Lotuzz valt onder de rubriek yoga en meditatie in Goes.

Yoga Lotuzz is ontstaan door een droom van eigenaresse Evelyne Lindenbergh. Het begon voor Evelyne als gewoon yoga les volgen en is uitgegroeid naar een droom: Yoga les geven. Evelyne is yoga instructrice en krijgt positieve energie door yoga les te geven.

Evelyne heeft geleerd dat yoga u kan helpen om anders met diverse gebeurtenissen in uw leven om te kunnen gaan. Evelyne kan voor u een middel zijn om yoga waardevol te laten zijn in uw leven.

Hatha Yoga:

Yoga is: Bewust bezig zijn met lichaam en geest, het mooie aan yoga is dat iedereen het kan doen en er beter van kan worden. U werkt met yoga binnen uw eigen grenzen, daarom is yoga ook niet moeilijk.

Wat zijn de positieve effecten van yoga: Verminderd stress, gelukkiger worden, brengt geest tot rust, verminderd pijn en maakt geest scherper. Ook zorgt yoga voor ontspanning en uw lichaam zal er soepeler van worden.

De yoga lessen:

Het is bij een yoga les belangrijk dat u loszittende kleding draagt, waarin u soepel kunt bewegen. Ook is het slim om een matje mee te nemen om de yoga oefeningen op te kunnen doen. Het is ook een aanrader om een fleece deken en kussentje mee te nemen tijdens een yoga les, dit omdat de les altijd wordt afgesloten met Savasana (eind ontspanning). U zult door het dekentje niet afkoelen.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan nu contact op met Yoga Lotuzz voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yoga Lotuzz uit de rubriek yoga en meditatie uit Goes is gevestigd aan de Glenn Millerlaan 28 in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48722243.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yoga Lotuzz zijn o.a. :