Yoga Meditatie Centrum Goes in Goes

Bij yoga is er ruimte voor je eigen ervaring!!!

Over Yoga Meditatie Centrum Goes

Yoga Meditatie Centrum Goes valt onder de rubriek yoga en meditatie in Goes.

Kiki Lassooy is de drijvende krachtveer achter Yoga Kiki.

Hatha yoga kenmerkt zich door rustige oefeningen voor iedereen te volgen met als doel; inzicht in je eigen lichaam, geest en handelen te verkrijgen. Het maakt het lichaam soepel, flexibel en zorgt voor een betere doorbloeding en ademhaling.

Restorative yoga is meer voor herstel en het zenuwstelsel tot rust brengen.

Yin yoga werkt op een dieper niveau op het bindweefsel en is meditatief.

Mijn lessen zijn ‘down to earth’ en met een (glim)lach. Door mijn onderwijs ervaring kan ik mijn lessen aanpassen naar ieders behoeften. Met ingang van 1 Januari 2018 opende ik het yoga meditatie centrum in Goes. Een ruimte waar rust en Zijn centraal staan met een huiselijke twist.

Hatha Yoga is de basis van alle moderne yoga. De oer vorm onder de yoga vormen. Het is een oude Indiase levensfilosofie die er toe dient lichaam en geest in balans te brengen. Ha en Tha te verbinden, de maan en de zon, de mannelijke en de vrouwelijke kant. Maar meer nog het zoeken naar de midden weg en het ontdekken van het eigen lichaam en geest.

Yoga probeert het evenwicht te herstellen en te behouden door middel van drie ontwikkelingswegen; fysiek, mentaal, en spiritueel.Bij yoga gaat het niet om prestatie of beter worden. Het is een weg naar binnen.

Bij yoga is er ruimte voor je eigen ervaring. Of je het nu doet voor lichamelijke klachten, ter ontspanning of bewustwording dat maakt niet uit. De uitwerking is voor iedereen anders. De les is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of insteek. Bovendien, door de gedifferentieerde lesopbouw, voor elk niveau te volgen. Je hoeft niet lenig te zijn en of slank. Elk mens is uniek en heeft een eigen specifieke lichaamsbouw. Deze beïnvloedt de flexibiliteit. Bij Hatha Yoga gaat het juist hier om, dit te doorgronden, te aanvaarden en er mee te werken. Je ontdekt de mogelijkheden van jouw lichaam en geest.

Yin yoga is een zachte yoga vorm waarbij je gedurende 3 tot 5 minuten in een houding blijft. Doordat je de houding langer aanhoudt en de spieren ontspant werk je op het dieper liggende bindweefsel.(Fascia, ligamenten en pezen) Dit rekken we op waardoor er hyaluron zuur geproduceerd wordt. Hierdoor versoepelen de gewrichten en is er een betere doorbloeding. Ook de organen profiteren omdat we met de meridianen werken en zo het lichaam helen. Er zal meer energie door het lichaam stromen Qi (Chi of prana) waardoor lichaam en geest weer in balans komen. Er wordt meer ruimte gecreeerd in het bindweefsel en de gewrichten. Al snel merk je het verschil op; Je zit beter in je vel ,slaapt beter en je voelt je soepeler. Yin yoga is een mindfulness vorm van yoga. Naast de houdingen geef ik ook uitleg bij de meridianenleer en de 5 elementen leer. Deze vorm van Yoga is uitermate geschikt voor mensen met klachten zoals Reuma en Fibromyalgie. Natuurlijk verder voor een ieder die meer ruimte en rust zoekt in lichaam en geest.

voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yoga Meditatie Centrum Goes uit de rubriek yoga en meditatie uit Goes is gevestigd aan de Schuttershof 11a in Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31998189.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yoga Meditatie Centrum Goes zijn o.a. :