Bevrijd je leven van emotie-eten

Nieuw.....

Bevrijd je leven van emotie-eten

Bevrijd je leven van emotie-eten

Voel je, merk je: - je eten gebruikt om met gevoelens, stress en jouw(over)gevoeligheid (HSP) om te gaan - dat je je schaamt voor jezelf - je zo zat bent om steeds met eten en jezelf bezig te zijn - dat je het gewoon niet snap waarom het niet lukt

Wil jij ook graag: - een normale relatie met eten? - je niet meer schamen voor je eetpatroon of je lichaam of je gewicht? - leren omgaan met je hooggevoeligheid(HSP)en emotie-eten? - weer grip hebt op je eetgedrag en jezelf?

Dan is de B.E.V.R.I.J.D. L.E.V.EN methode iets voor jou.

Joan Bieger is de grondlegger van de succesvolle Zeven-stappen-methode: een B.E.V.R.I.J.D. leven zonder eetproblemen.

Wist jij dat....... haar boek "Bevrijd je leven van emotie eten" op de 2e plek staat van de 8 beste boeken over emotie-eetproblemen van 2021!!

Tijdens mijn begeleiding , neem ik jou op een creatieve, luchtige manier mee in de zeven stappen:

B – Bereidheid: Om hulp te vragen en het anders aan te gaan pakken. E – Erkenning: Ik heb geen eetprobleem maar er zit een probleem eronder. V – Verbinding: Je Ware Ik weer de regie over je leven laten hebben. R – Rem : Je saboteurs leren herkennen en op het rechte pad brengen. I – Intensiteit: Emotioneel stabieler worden door goed emotiebeheer. J – Jezelf zijn en Mindful leren omgaan met jezelf: Ontdek de kracht in jezelf durven zijn en mindful in de wereld staan. D – Door Dik en Dun je eigen beste vriendin: Jezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Bron: Boek: Bevrijd je leven van emotie eten

Inmiddels ben ik een van haar therapeuten die mag werken met de B.E.V.R.I.J.D. Leven methode. Ik help je graag hierbij. Wil je graag meer info?

https://praktijk-lavita.nl/bevrijd-leven-methode of via de link bio.

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022.

Over Praktijk La Vita

Dit bericht is geschreven door Praktijk La Vita. Het bedrijf valt onder coaching uit Goes. Trefwoorden van Praktijk La Vita uit Bergen op Zoom : emotie-eten, gezondheidscentrum, eetbuien, eetstoornis, gewichtscoach, gewichtsconsulent, coaching, counseling, gezond en vitaal in evenwicht, mindful afvallen, professionele begeleiding bij afvallen, advies op maat bij afvallen, .

Lees meer over Praktijk La Vita.