Bio Drôme Kerstmarkt

vrijdag 11 december kunt u vanaf 18:00 tot 21:00 komen proeven en profiteren van leuke aanbiedingen.

Bio Drôme Kerstmarkt

Op vrijdag 11 december van 18:00 tot 21:00 organiseren wij een gezellige Kerstmarkt gevuld met proeverijen van onze fraaiste merken. O.a Amanprana, Biobite, Lima en La vie est belle zullen aanwezig zijn om u te verrassen met verschillende hapjes en de mooiste producten.

Dit is je kans om meer te weten te komen over verschillende voedingsmiddelen, manieren van bereiden, toepassingen van producten en meer!

Ook leuk:

De eerste 20 klanten krijgen een Bio Drôme goodiebag.

Tijdens de Kerstmarkt is er 10% korting op alles.

Speciale aanbiedingen die alleen tijdens de Kerstmarkt gelden.

Zien wij je dan?

*Corona maatregelen* Natuurlijk zullen wij ons tijdens de Kerstmarkt aan de voorschriften van het RIVM houden. Wij verwachten een gezellige avond en wijzen u bij deze op de 1,5 meter afstand en adviseren een mondkapje te dragen. Pak bij binnenkomst een karretje of mandje en houd rekening met de looprichting. Al onze vertegenwoordigers zullen "coronaproof" werken om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

Geplaatst op maandag 26 oktober 2020.

Over BioDrome Goes

Dit bericht is geschreven door BioDrome Goes. Het bedrijf valt onder biologische winkel uit Goes. Trefwoorden van BioDrome Goes uit Goes : biologische producten bestellen, biologische specialist, biologische voedingswaren, producten van Weleda, producten van Dr. Hauschka, verantwoord snoepen, glutenvrij brood, biologisch vlees bestellen,.

Lees meer over BioDrome Goes.