De kracht van OMDENKEN

Het zijn moeilijke en verwarrende tijden en de beperkingen naar aanleiding van het coronabeleid maken het er niet gemakkelijker op.

De kracht van OMDENKEN

Afscheid nemen in deze periode vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen en juist van mensen in rouw vraagt vergt dat heel veel energie. Vooral nu is de kracht van Omdenken niet te onderschatten.

Door te kijken naar wat wèl kan en mag ontstaan nieuwe mogelijkheden en misschien zelfs nieuwe rituelen. Afscheid nemen mag nu slechts in beperkt gezelschap en gebonden aan diverse regels. Maar juist de intimiteit van mensen die elkaar kennen en die, in een fijne omgeving, samen kunnen rouwen biedt onvergetelijke momenten.

Het Vlinderhuis, de afscheidslocatie van Monique Dommanschet UitvaartbeZieling, is een plaats waar alles bij elkaar komt. Gelegen op de begraafplaats in Goes, tussen eeuwenoude bomen, ervaart men een serene rust.

Het Vlinderhuis biedt in deze tijd, met de anderhalve meter in acht houdend, plaats aan dertig personen. Binnen heerst een warme, huiselijke sfeer waar men naar eigen idee invulling aan het afscheid kan geven. Met woorden, beelden en muziek kunnen herinneringen worden opgehaald, onder het genot van een hapje en drankje. Soms wordt gekozen om het lievelingseten van de overledene te serveren; wat betreft catering is heel veel mogelijk.

Via Live Stream is het mogelijk om op afstand mee te kijken voor iedereen die niet aanwezig kan zijn.

De ligging van het Vlinderhuis is gunstig en leent zich perfect voor het organiseren van een erehaag of walk-through, de nieuwe mogelijkheden om een laatste groet te brengen op afstand.

Monique Dommanschet biedt met omdenken vele creatieve ideeën voor een alternatief afscheid. Neem vrijblijvend contact op of vraag het gratis magazine Bezield aan:

info@uitvaartbezieling.nl / 06 26 03 98 85

Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2020.

Over Monique Dommanschet UitvaartbeZieling

Dit bericht is geschreven door Monique Dommanschet UitvaartbeZieling. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Goes. Trefwoorden van Monique Dommanschet UitvaartbeZieling uit Goes : uitvaartbezieling, afscheidshuis, afscheidsfotografie, nieuwe afscheidsviering, uitvaartzorg, kinderuitvaart, digitaal nalatenschap, uitvaartwensen, rouwdrukwerk, rouwverwerking kinderen, nazorg uitvaart, budget uitvaart,.

Lees meer over Monique Dommanschet UitvaartbeZieling.