Hulp vragen is een teken van kracht niet van zwakte

zie bericht

Hulp vragen is een teken van kracht niet van zwakte

Hulp vragen is een teken van kracht niet van zwakte.

Ben jij iemand die het allemaal alleen en zelf wil oplossen?

Wat achter jouw eetprobleem zit, kun je stap voor stap achter komen. Belangrijk is wel dat je op een andere manier op zoek gaat naar de oplossing dan je tot nu hebt gedaan.

Heb jij de neiging om je eetprobleem te verbergen? Los je het liever zelf op? En wat levert dit gedrag tot nu op? Lukt het je inderdaad alleen? Werkt het om je eetgedrag te verbergen?

Herken jij jezelf in de navolgende uitspraken? - Ikke zelf doen. - Ik kan het allemaal wel aan. - Ik heb niemand nodig. - Ik ben een sterke vrouw en hulp vragen is zwak. Welke zinnen herken je? Wat leveren deze overtuigingen je op?

Ik legde mijzelf allerlei regels op om mijn eetgedrag in toom te houden. Maar op langere termijn werkte dit niet. Het leverde mij meer stress op en kon niet meer uit de vicieuze cirkel komen. Totdat ik het op een hele andere manier aanpakte. Niet meer zelf aanmodderen maar door hulp te zoeken.

Ben jij bereid te erkennen dat je het misschien niet zelf en alleen kan en hoeft op te lossen?

https://praktijk-lavita.nl/bevrijd-leven-methode

Geplaatst op dinsdag 2 november 2021.

Over Praktijk La Vita

Dit bericht is geschreven door Praktijk La Vita. Het bedrijf valt onder coaching uit Goes. Trefwoorden van Praktijk La Vita uit Bergen op Zoom : emotie-eten, gezondheidscentrum, eetbuien, eetstoornis, gewichtscoach, gewichtsconsulent, coaching, counseling, gezond en vitaal in evenwicht, mindful afvallen, professionele begeleiding bij afvallen, advies op maat bij afvallen, .

Lees meer over Praktijk La Vita.