Ontzuren met Alka

Actief ontzuren als eerste stap naar een betere gezondheid met behulp van Alka.

Ontzuren met Alka

Door actief te ontzuren gaat u het zuur-base evenwicht herstellen door gericht de opgehoopte zuurresten in het lichaam te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren. Daarnaast biedt actief ontzuren het dagelijkse basische tegenwicht waardoor het lichaam wordt beschermd tegen verzuring en de bijhorende gezondheidsklachten. Ontzuren zorgt ervoor dat u zich fitter, energieker en gezonder voelt.

Hoe start u met ontzuren? Met Alka® producten kunt u verzuring tegengaan. De producten zijn speciaal ontwikkeld om te ontzuren. Alka® biedt u verschillende mogelijkheden om het ontzuren zo makkelijk mogelijk te maken en aan uw levensstijl aan te passen:

Verhoog uw basische buffer Natriumbicarbonaat is de basische buffer die overtollige afvalzuren in het bloed moet neutraliseren. Door deze basische buffer dagelijks te verhogen kunnen veel meer afvalzuren onschadelijk worden gemaakt zodat het lichaam de zuren niet hoeft te dumpen in het lichaam. Daarnaast heeft natriumbicarbonaat een actieve ontzurende werking door reeds gevormde zuurresten in allerlei plekken in het lichaam op te lossen. Met Alka® Druppels, Alka®Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium en Alka®Tabs Calcium gaat u ontzuren door de bicarbonaatproductie dagelijks op veilige wijze te verhogen.

De gehele product gamma van Alka kunt u bio Bio Drôme Natuurvoeding verkrijgen.

Geplaatst op maandag 5 oktober 2020.

Over BioDrome Goes

Dit bericht is geschreven door BioDrome Goes. Het bedrijf valt onder biologische winkel uit Goes. Trefwoorden van BioDrome Goes uit Goes : biologische producten bestellen, biologische specialist, biologische voedingswaren, producten van Weleda, producten van Dr. Hauschka, verantwoord snoepen, glutenvrij brood, biologisch vlees bestellen,.

Lees meer over BioDrome Goes.